Taller d’animació amb Bombolles

Vols una festa original i molt divertida? Vols captar l’atenció de famílies senceres?

Contacta’ns i et muntarem el nostre Taller d’animació amb Bombolles de Sabó Gegants!

A tothom ens agrada les bombolles … però l’experiència de fer-ne de més de 3 metres no s’oblida fàcilment.

En els nostres tallers d’animació els participants aprendran a fer les bombolles de sabó gegants amb tot tipus de joguines i estris de tota mida i dificultat, molt originals, de diferents parts del món i alguns d’artesanals.

Els nostres tallers amb Pompes de Sabó Gegants són 100% interactius i diverteixen a petits i grans (de 3 a 99 anys). Que bonic és veure gaudir junts a avis, pares i fills en una mateixa activitat!

Detalls:

  • A partir d’1 hora de durada
  • Nombre de participants il·limitats (a més participants, portem més bombollólegs i més joguines!)
  • Litres de la nostra fórmula de Sabó Màgica del Dr. Bombolles, suficients per a portar a terme l’activitat.
  • Activitat típicament d’exterior. Per interior veure Activitats d’interior o demanar proposta personalitzada.

Pots complementar aquesta activitat amb altres activitats d’exterior.

Ideal per a festes particulars (festes infantils, aniversaris, casaments, batejos, comunions,…), festes institucionals (festes majors, festes de barri, associacions comercials…), festes corporatives (inauguracions, presentacions, ..), festes educatives (escoles, AMPAS, casals, colònies, campaments,…) o qualsevol centre d’oci (discoteques, bars, creuers, centres turístics,…)

taller de pompas de jabón en Barcelona

Algunes referències :

Beatriz – “Simplement volia donar-vos les gràcies i la meva enhorabona per l’excel·lent treball realitzat el passat diumenge. Els monitors increïblement bons, les eines per al taller molt apropiades i en definitiva un munt de nens i pares feliços pel gran diumenge que vam passar. Gràcies pel vostre granet de sorra aportat a la nostra festa !!!

Eli mamà de Nico de 2 anys–  “Volia felicitar-vos per la vostra animació en la festa! Ha estat genial, molt divertida tant per a petits com per a grans! Gràcies!

Festa aniversari Ariadna –  “El que feu és una passada, els nens s’ho van passat molt i molt bé. Els meus em diuen, l’any que bé quan tornin la Sonia i el Salvador…Així que segur que ens tornem a veure. Per altre part tots els pares els hi va agradar molt! De nou, moltes gracies per tot.”

Festa aniversari Andreu –  “La veritat és que tots van quedar encantats i dilluns tots els nens en parlaven , inclús els que no havien vingut li deien a l’Andreu que si tornava a fer una festa tan guai que si els convidaria.”

Festa Fundació tutelar Santa clara  “Realment la festa fou un èxit i estem molt contents de que col·laboréssiu amb nosaltres, veu ajudar a que tots els nens i nenes que hi havia a la plaça s’ho passessin d’allò més bé.”

PDF: Bombolles de sabó

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.