Núvol de bombolles

Espectacular, Sorprenent i Nou

Bombolles de grans dimensions unides formant un clúster o núvol.

Aquesta opció permet l’ús efectiu sense i amb vent de suau-moderat i fort.

Pots complementar amb altres activitats.

Ideal per a espais oberts i per a complementar festes particulars (festes infantils, aniversaris, bodes, batejos, comunions,…), per a festes institucionals (festes majors, festes de barri, associacions comercials…), per a festes corporatives (inauguracions, presentacions, ..), per a festes educatives (escoles, AMPAS, casals, colònies, campaments…) o per a qualsevol centre d’oci (discoteques, bars, creuers, centres turístics…)

Referències:

Inauguració oficial de les oficines de Desigual a Barcelona – 13 juny 2013 : Barcelona Bubble Events sorprendre una vegada més amb el seu espectacle de bombolles gegants a la inauguració de les oficines centrals de l’empresa Desigual a Barcelona.
Desigual inverteix 50 milions en la seva nova seu mundial a Barcelona.Un edifici de 24.000 metres quadrats ubicat al passeig Mare Nostrum davant de l’hotel W, on treballen 820 persones.

 

Pregó de la Festa Major d’Igualada – 23 Agost 2012: Vàrem omplir la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada amb les nostres Bombolles de sabó gegants, barrejades amb una intensa llum blava que va donar un genial final al pregó.

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.