Esdeveniments corporatius

Inauguracions, aniversaris, congressos

Les bombolles de sabó gegants són una proposta fresca, original i sorprenent per a utilitzar en actes i llocs on es vol cridar l’atenció d’un gran nombre de persones tant en espais INTERIORS com EXTERIORS.

Oferim festes diferents, creatives i divertides per a que tots els participants gaudeixin i recordin el esdeveniment de forma especial.

Les bombolles gegants aconsegueixen sempre despertar l’interès i la curiositat de tot tipus de públic a través d’una experiència única que ens recorda la nostra infància i ens genera un somriure.

Si les enllacem a la nostra empresa o productes aconseguirem obtenir un reconeixement de marca positiu i diferenciar-nos de la competència.

Ja sigui per a la presentació d’un nou producte, per a una convenció de clients o una reunió interna, les bombolles de sabó gegants mai et defraudaran. Nosaltres ens encarreguem de tot!

La fórmula de solució sabonosa que fem servir, així com la nostra experiència i professionalitat, permeten adaptar-nos a totes les condicions d’espai, metereològiques, etc..

Contacta’ns i omplirem de màgia el teu esdeveniment amb Bombolles de sabó gegants!

Serveis disponibles entre d’altres:

Algunes referèncias:

    • 100 aniversari Gasoses Sammy –
    • Reunió empleats Affinity –
    • Inauguració oficines Desigual –
    • Festa Nadal Jacobs Douwe Egberts –

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.