Primera Comunió

Si el que vols és sortir de les clàssiques activitats com inflables, pallassos, pintacares, o mags, nosaltres et proposem convertir la teva primera comunió en un esdeveniment diferent i original, a on tots els convidats, des dels més petits fins als pares més atrevits, faran activitats noves, divertides i originals.

Els nostres bombollólegs entretindran als petits i joves proporcionant als pares tranquil·litat i llibertat a l’hora de gaudir de la festa.

A tothom ens agrada les bombolles … però l’experiència de fer-ne de més de 3 metres o ficar-se dins d’una bombolla gegant no s’oblida fàcilment.

Serveis per a una comunió original i divertida:

Contacta’ns i dona un toc màgic a la teva comunió amb el nostre show de Bombolles de sabó gegants!

Algunes referències :

Comunió Miquel i Paula –  “Ens ho varem passar molt i molt bé a la comunió dels nostres fills. El Miquel encara recorda el moment en que es va ficar dins de la bombolla i a la Paula el bonic pentinat de bombolletes que li vareu fer! Moltes gràcies per fer aquesta festa inoblidable!”

Comuniones amb pompolles magiques

Contacta’ns i dona un toc màgic a la teva comunió amb Bombolles de sabó gegants!

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.