Bubble Wall – Pluja de bombolles

Bubble cubes

Esdeveniments originals i diferents amb la Pluja de Bombolles del Bubble Wall!

Un acte corporatiu, tant si és una reunió de caràcter formal com una activitat lúdica a manera de premi o incentiu, ha de proporcionar una experiència única als assistents. D’aquesta manera, el record perdurarà, augmentant la seva efectivitat i ajudant a assolir els objectius per als que ha estat organitzat.

Impacte, creativitat i innovació han de ser els conceptes que no hem de perdre de vista quan organitzem un esdeveniment, tractant d’allunyar-nos dels formats clàssics i l’estandardització.

Els proposem una idea diferent a través del nostre “Bubble Wall” que consisteix en generar milers de bombolles amb canons professionals de bombolles de sabó.

Nosaltres li ho proporcionem tot:

  • Prestatgeria
  • Màquines professionals de bombolles
  • Solució sabonosa
  • Personal qualificat de suport

Contacta amb nosaltres si desitges més informació o preus.

 

Bubble Wall

Ideal per
-Convencions
-Presentació de productes
-Street màrqueting
-Aniversaris corporatius
-Incentius
-Road Show i estands
-congressos
-sopars Temàtiques i entertainment
-Campanyes de comunicació

Es recomana la seva instal·lació en exterior (places, parcs o jardins, etc.) encara que també pot instal·lar-se a l’interior (centres comercials, recintes firals, etc.) si l’espai ho permet.

Bubble Wall - Cascada de burbujas

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.