Bubble Events Barcelona

Des de Bubble Events Barcelona volem fomentar les activitats de lleure, ja siguin a l’aire lliure com a l’interior.

El nostre objectiu és fer que el teu esdeveniment lúdic, educatiu o promocional sigui inoblidable i que atregui al públic desitjat.

Des de 2007 aportem la nostra experiència en tot tipus d’animacions, festes, espectacles, tallers i actes per a nens i adults amb bombolles de sabó gegants. Més de 1.000 esdeveniments ens avalen!

El nostre èxit rau en l’esforç diari per a millorar. Rebem formació en diferents països, formem part d’un grup d’experts nacionals i internacionals, importem eines i joguines d’altres parts del món i innovem constantment en la nostra fórmula de sabó per a fer que les nostres bombolles siguin més grans, resistents i segures.

Però sobretot, el nostre equip està en contacte permanent amb els nostres clients, escoltant els seus suggeriments i elaborant guions perquè els nostres esdeveniments els facin gaudir de la màgia de les bombolles.

Descobreix els nostres serveis aquí. Arribem allà on ens necessitis!

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.