Bubble cube – Lloguer per actes

Viure dins una bombolla, una experiència inoblidable!

Deixi que els seus convidats, clients, empleats i vostè mateix participin en aquesta experiència tan especial i diferent.

Si l’objectiu del seu esdeveniment és la promoció comercial, incentiu a clients o empleats, o fins i tot, per obtenir fons per a una acció solidària, Bubble Cube és l’atracció perfecta per a llogar.

Nosaltres li proporcionem tot:

  • Estudi mòbil de 3 x 3 x 3 metres
  • Anell gegant per ficar els participants en una bombolla gegant
  • Solució sabonosa per bombolles gegants
  • Personal qualificat de suport

Contacta amb nosaltres si desitges més informació i pressupost.

Estudi fotogràfic mòbil (opcional):

L’activitat és de gran impacte i permet anar acompanyada d’un servei fotogràfic professional personalitzat pel espònsor per a la post-producció de les fotografies i el lliurament en suport digital (DVD).

Bubble Cube

Ideal per a Festes Majors, Esdeveniments corporatius, Presentacions de Producte, Congressos, Fires …

Pot  instal·lar-se en interior (centres comercials, recintes firals, etc.) o en exterior (places, parcs o jardins, etc.)

Tot i utilitzar líquid, Bubble Cube és una atracció NETA. La bombolla és molt prima i la quantitat de líquid utilitzat és molt limitat. L’esclat de la bombolla tampoc molesta als participants!

Bubble Cube és una estructura de truss d’alumini de 3 x 3 x 3 metres. dissenyada per poder oferir una activitat única, la de ficar dins d’una bombolla de sabó gegant i conèixer la sensació de sentir envoltats per una cosa tan bella i fràgil alhora.

Aquestes dimensions són prou grans perquè les parets externes i internes del cub puguin ser recobertes de lona publicitària i es converteixin en un anunci impactant per a qualsevol acció publicitària.

I, com a record, opcionalment seus convidats podran portar fotografies impactants com aquesta, personalitzada amb el logotip del espònsor!

Bubble cube

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.