Bodes

Bodes, Casaments, Weddings

Vols una boda diferent i inoblidable?

Contacta’ns i decorarem el teu casament amb Bombolles de sabó!!

Bombolles de sabó per unes fotografies divertides, bombolles per a substituir l’arròs a la sortida dels nuvis, bombolles gegants per entretenir a tots els convidats…..o bombolles divertides per oblidar-te dels nens durant una bona estona!

Les bombolles ens omplen a tots d’emocions: entretenen els nens, intriguen als adolescents i transporten als adults.

A tothom ens agrada les bombolles … però l’experiència de fer-ne de més de 3 metres o ficar-se dins d’una bombolla gegant no s’oblida fàcilment.

Dona un toc màgic a la teva celebració!

Serveis per a un casament original:

Algunes referències:

Casament Anna i Jaume – Maig 2012 “Moltes gràcies per fer que el nostre casament fos tan especial per a nosaltres i els nostres convidats. Les magnífiques fotografies amb bombolles han estat tot un èxit i els nens van estar la mar d’entretinguts a l’hora del ball!”

Bodas originals

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.