Batejos

Festes familiars Per a moltes persones les festes de bateig són molt familiars, pocs convidats i una celebració molt íntima. Per contra, per a moltes altres és una ocasió molt especial i organitzen un acte multitudinari. Sigui quin sigui el teu cas, les bombolles de sabó són una bona alternativa per a un esdeveniment diferent i original, on tots els convidats, des dels més petits fins als familiars, podran participar.

Els nostres bombollólegs entretindran als petits i joves proporcionant als pares tranquil·litat i llibertat a l’hora de gaudir de la festa.

A tothom ens agrada les bombolles … però l’experiència de fer de més de 3 metres o ficar-se dins d’una bombolla gegant no s’oblida fàcilment.

Serveis per a un bateig original i divertit:

 

Contacta’ns i dona un toc màgic al teu bateig amb Bombolles de sabó gegants!

Bombolles de sabó, no taquen la roba, es poden utilitzar per CASAMENTS, XV ANYS, BATEJOS o Qualsevol Esdeveniment que tinguis ment i vulguis donar-li un toc especial.

Les bombolles alegren els batejos i celebracions familiars

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.