Aniversaris

Vols que els teus s’ho passin POMPA en l’aniversari? Esteu cansats d’inflables, pintacares o pallassos? Vols una activitat a on petits i grans puguin participar?

Contacta’ns i omplirem de màgia la teva festa amb Bombolles de sabó gegants!

Durant una hora i mitja aprox. els participants podran fer, explotar i gaudir de centenars de bombolles gegants! Posarem a la vostra disposició un gran nombre d’estris que varien de mida i dificultat i que estan preparats per a fer gaudir a tothom amb l’ajuda dels nostres bombollólegs especialitzats. I amb la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles podreu fer bombolles de mides que mai heu vist!

És una activitat molt familiar, a on pares, avis i nens podeu compartir la bellesa de les bombolles de sabó.

Ens adaptem al teu espai. Les nostres bombolles prefereixen l’exterior i espais grans però si no en disposes et proposarem alternatives com ficar-vos dins d’una bombolla, les bombolles de fum,…

Serveis per a un aniversari divertit i original:

Referències :

Eli mamá de Nico de 2 anys- Agost 2019 “Volia felicitar-vos per la vostra animació en la festa! Ha estat genial, molt divertida tant per a petits com per a grans! Gràcies!
Festa aniversari Ariadna – Agost 2018 “El que feu és una passada, els nens s’ho van passat molt i molt bé. Els meus em diuen, l’any que bé quan tornin la Sònia i el Salvador… Així que segur que ens tornem a veure. Per altre part tots els pares els hi va agradar molt! De nou, moltes gracies per tot.

 A tots els nens els agrada jugar amb les bombolles i sobretot petarlas.

A tots els nens els agrada jugar amb les bombolles i sobretot petarlas.

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.