Bombolles solidaries i autisme

Escrito por pompera. Posteado en Agenda, Esdeveniment gratuït

Associació TEA Asperger Maresme junt amb Barcelona Bubble Events participan amb un event solidari a El Masnou el proper 28 de Març al matí. TEAmar és una entitat sense ànim de lucre formada per famílies amb un o més membres dins l’espectre de l’autisme.
Els tallers i esp’ectacles de bombolles de sabó agradan a tothom i els nens amb autisme no son cap excepció.

Els nens i nenes amb autisme senten una atracció a les bombolles de sabó. Fem tallers 100% inclusius on tothom s’ho passa pompa.

pompera

Artista burbujóloga https://www.facebook.com/Bubble.Events https://twitter.com/bombollesdesabo

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.