La pell de l’aigua – Espectacle de Pep Bou

Escrito por pompera. Posteado en art, Esdeveniment

El 23 de Gener del 2016 actúa a Santa Coloma de Gramanet

Voleu anar a veure un dels millors (sinó el millor) artista de bombolles de sabó del món ? Pep Bou, el Bubble – màster com li diuen a Estats Units, actua aquest dissabte 23 de Gener al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet .

Nosaltres ja tenim les nostres entrades !!

Podeu veure el calendari de les seves actuacions a www.pepbou.com.

Etiquetas:, , , ,

pompera

Artista burbujóloga https://www.facebook.com/Bubble.Events https://twitter.com/bombollesdesabo

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.