Bombolles de sabó amb Nassos

Escrito por burbuja. Posteado en Agenda

El 5 d’octubre serem al Tibidabo amb Pallapupas!

El diumenge 5 d’octubre al matí estarem al Tibidabo amb Pallapupas en “Un dia de nassos”!

Pallapupas ven entrades per aquests espais a meitat de preu i amb el doble de valor,  ja que destinen la recaptació a la millora de la qualitat de vida dels infants hospitalitzats.

Compra avui mateix la teva entrada a http://pallapupas.org/event/un-dia-de-nassos-2014-tibidabo/ i a més de gaudir de les nostres Bombolles de sabó gegants i d’altres activitats donaràs un cop de mà en aquesta bonica tasca!

Pallapupas és una ONG fundada l’any 2000 que, mitjançant el riure, el teatre i el joc terapèutic, busca millorar la qualitat de vida dels nens i nenes i la gent gran ingressada, a través d’intervencions artístiques personalitzades i ajuda a analitzar les emocions que generen les malalties mentals a través del teatre.

Etiquetas:, , , ,

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.