Bombollesdesabó a la campanya de promoció de JB

Escrito por burbuja. Posteado en Sin categoría

Les nostres bombolles han participat de la campanya “La lavandería de JB”

La campanya de promoció de la marca de begudes alcohòliques JB s’ha realitzat en les últimes setmanes a discoteques amb molta afluència de públic (Moon Club Sant Cugat, Titus carpa de Badalona, Eibisi de Montornès del Vallès, Sotavent de Barcelona …)

Les nostres bombolles han estat presents i han fet passar una bona estona a tots!

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.