Barcelona Bubble Events al Festival de la Infància

Escrito por burbuja. Posteado en Sin categoría

Ja torna el Festival de la Infància i aquest any carregat d’activitats per a celebrar el seu 50 aniversari. Nosaltres hi serem amb les nostres bombolles. Si vols venir, t’hi convidem!

Per quart any consecutiu tornarem a ser al Festival de la Infància a moltes activitats diferents amb les nostres bombolles. Estarem a MONTJUIC 1 , Palau P1 , Nivell 0 , carrer A , Stand 104 del 27 de desembre fins el 4 de gener de 11h a 20h.

Allà t’ensenyarem a fer bombolles gegants i podràs gaudir també de l’experiència única de ficar-te dins d’una bombolla. A més podràs emportar-te una foto personal d’aquest moment!!

Per a que pugueu venir i gaudir de les bombolles sortegem 10 entrades gratuïtes entre tos els que ens doneu un “Like” a la nostra pàgina de Facebook.

Us hi esperem!

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.