A petar bombolles!

Escrito por burbuja. Posteado en Sin categoría

A tots els nens i nenes els encanta córrer darrere de les bombolles i “explotar-les”

Després de més de 5 anys d’experiència fent bombolles en molts llocs i països hem pogut comprovar que és impossible fer una bombolla gegant prop d’un nen i que duri més de 2 segons. És inevitable que te la rebentin!

Nosaltres sempre vam començar les nostres festes fent nuebes de bombolles gegants (veure aqui ) perquè els nens (i no tan nens) corrin darrere d’elles i les explotin. Així, us asseguro que els podem tenir més de 30 min.! D’aquesta manera treuen els seus nervis, trenquem el gel i … comencem la festa.

Però també es poden petar bombolles en l’entorn virtual. Hi munt de jocs amb bombolles. A nosaltres ens agrada un especialment. Es diu Touch the Bubbles i és un joc online molt senzill.

Només has de petar totes les bombolles que apareixen en pantalla. En iniciar cada nivell pots visualitzar on estan situades i quins són els impediments que et trobaràs (passos estrets, pinxos, parets que canvien de dimensió, etc.). Com més bombolles i més ràpid petes més punts obtindràs.

A jugar!!

Etiquetas:, ,

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.