Desigual inaugura la seva seu amb les nostres Bombolles de sabó!

Escrito por burbuja. Posteado en Sin categoría

Inauguració Desigual amb pompas
Desigual inaugura la seva seu mundial a Barcelona amb les nostres Bombolles de sabó gegants

La firma de moda Desigual va inaugurar el passat mes de juny la seva nova seu mundial a Barcelona , un edifici de 24.000 metres quadrats ubicat al passeig Mare Nostrum davant de l’hotel W, on treballen 820 persones i per a la qual ha invertit 50 milions d’euros.

Inauguración Desigual _ La Vanguardia

A l’acte van participar a més del fundador i president de la companyia Thomas Meyer i el seu director general Manel Jadraque, altes personalitats com el president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas i l’alcalde Xavier Trias, entre d’altres.

Per donar un toc original i divertit a la inauguració, Desigual va comptar de nou amb la participació de PompasdeJabon.com com ja ho va fer en la inauguració interna del mes de desembre.

Les nostres bombolles gegants van pujar per la façana del nou edifici en el moment oportú i van jugar amb els convidats durant la recepció!

Algunes de les nostres bombolles van sortir en diaris i telenotícies:

http://www.lavanguardia.com/economia/20130613/54375945813/desigual-nueva-sede-mundial-barcelona.html

http://blog.desigual.com/es/el-estilo-desigual-desde-dentro/

http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/desigual-preve-casi-doblar-plantilla-nueva-sede-barcelona-2416710

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.