Fotografia nens amb bombolles de sabó gegants

Escrito por burbuja. Posteado en Esdeveniment gratuït

El dissabte 6 d’abril, a les 12hs, al Bar del Convent de c / Comerç 36 de Barcelona
Participa GRATIS en una sessió pràctica de com fotografiar els nens.

fotos amb bombolles
El Backstage el realitzarà Martín Marco, Fotògraf Publicitari i Professor de fotografia, que et mostrarà com fer les millors fotos dels nens. Encara que siguin bellugadissos i imprevisibles, captura aquest somriure lluminós, la seva mirada plena de sorpresa, la tendresa d’un petó o l’expressió d’alegria quan juguen. I a més podràs preguntar el que vulguis.

Comptarem amb la participació del Bubble Artist Salvador Robert, que encantarà als nens amb les seves bombolles de sabó.

El dissabte 6 d’abril, de les 12 a les 13:30 h, al Bar del Convent.

Aforament limitat.
És convenient reservar les vacants amb anticipació enviant un mail a: mmarcofoto@yahoo.com

Etiquetas:, ,

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.