Trucs per fer bombolles de sabó

Escrito por burbuja. Posteado en Trucs

Remoure i no agitar! L’escuma, un gran enemic de les bombolles!

formula de sabó per a bombolles gegants

En tots els nostres esdeveniments i festes tenim especial cura que no es formi escuma en els recipients per fer bombolles.

Els nostres monitors dediquen part del seu temps a ensenyar als participants a no agitar la solució sabonosa perquè no es formi escuma ja treure en cas que això succeeixi, ja que la ESCUMA ens impedeix fer bombolles GEGANTS!

Hem comprovat que això no és ser una mania només nostra:

Segons article publicat a La Vanguardia ja el 2009, el gran expert en bombolles gegants Pep Bou recomanava evitar l’excés d’escuma i ens ensenyava la fórmula màgica de cóm fer bombolles de sabó: “… l’ingredient que ha de predominar és l’aigua. La proporció de sabó que cal afegir és d’un 10%. Si s’agafa, per exemple, una gerra d’un litre d’aigua que es tingui en la cuina de casa, la quantitat de sabó que s’ha d’afegir és de només 10 centilitres. Es barregen bé els dos ingredients i si ha quedat escuma a la superfície, es treu amb una petita escumadora. Amb aquesta preparació s’aconsegueixen resultats sorprenents!

Espuma para peinadosDe tota manera, cal dir que l’escuma de vegades ens fa passar moments molt divertits! Nosaltres la utilitzem per fer pentinats fantàstics!

Etiquetas:, , , ,

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.