Nit de bombolles màgiques al Open Night 2017 de Granollers

Escrito por burbuja. Posteado en Agenda

Què millor que una mica de bombolles màgiques de nit? Com cada any, Granollers celebra una festa dedicada al comerç i a la ciutat: Granollers Open Night. Aquesta festa organitzada per Gran Centre Granollers permet als negocis sortir al carrer a exposar els seus productes, fer festes i tancar a les 00.00h.

I allà estàvem nosaltres, fent que tots els nens que passegessin es quedessin embadalits amb les nostres màgiques bombolles gegants. Després va començar a ploure però gens va aconseguir aturar-les, i sobretot, aturar la il·lusió dels més petits i algun que un altre gran. Podem dir que la nit va ser un èxit i que tots ens ho passem genial fent volar a les pompes gegants.

bombolles

Etiquetas:, ,

Bombolles de sabó

Aquest lloc informa àmpliament sobre l'art de les bombolles de sabó gegants i les seves aplicacions per a festes, espectacles, esdeveniments i actes ja siguin lúdics, educatius o promocionals. Des de tallers d'animació, fins a espectacles d'interior sempre podrem sorprendre a petits i grans fent pompes gegants, gràcies a la nostra fórmula de sabó màgica del Dr. Bombolles.